Platforma za učenje jezika kao online tržište za nastavnike

Na našoj platformi za učenje jezika pruža se mogućnost svim zainteresovanim profesorima, koji žele da održavaju časove preko skype-a, da se besplatno oglase i predstave svojim budućim učenicima.

Prednosti držanja časova preko Skajpa:

Zaradite dodatni novac

Kao online profesor na našoj platformi, sami birate cenu i trajanje svojih časova, a zajedno sa učenicima dogovarate termine i fond časova. Svaki novi čas i svaki novi učenik znači dodatan prihod za Vas.

Nađite lako nove učenike

Kada postanete član naše platforme, dobijate mogućnost da lako dođete do novih učenika. Od Vas se očekuje da se najbolje moguće predstavite putem Vašeg profila na našoj platformi, a mi ćemo se pobrinuti da novi učenici konstantno dolaze na našu platformu.

Radite od kuće ili sa lokacije po izboru

Sve što Vam je potrebno da biste držali časove preko Skajpa je kompjuter i stabilna Internet konekcija. Internet nastava je ono što omogućava da imate učenike i u inostranstvu. Takođe, ukoliko ne živite u Beogradu, već u manjem mestu u unutrašnjosti, sada imate mogućnost da iz drugih gradova.

Izaberite sami raspored i fond časova

U dogovru sa učenicima, slobodni ste da napravite raspored koji Vama najviše odgovora. Pri tome ste potpuno fleksibilni da raspored menjate u hodu i niste vezani za fiksne termine i rasporede.

Izgradite lični brend

Iskoristite ovu priliku da izgradite svoju reputaciju. Domonstrirajte kvalitet, pouzdanost i veliko zadovoljstvo svojih studenata. Na taj način ćete imati pozitivnu ocenu na našoj platformi i uvećati svoje šanse za nalaženjem učenika u budućnosti.

Formular za prijavu